Konténeres szolgáltatások

A területet földrajzi és közlekedési szempontok szerint értékelve, mind a vasúti, mind pedig a közúti teherforgalmi lehetőségek kiváló alkalmat teremtenek ilyen célú tevékenység folytatására, ezért A Törökbálint Kombiterminál Kft. egy több mint 25 éves múltra visszatekintő konténer terminált üzemeltet. A társaság nemzetközi konténerszállításhoz kapcsolódó raktározási szolgáltatást nyújt az összesen 15.166 m2 alapterületű törökbálinti telephelyén. Törökbálint logisztikai központjában a társaság egy átfogó rekonstrukciós beruházás keretében közel 500 millió forintos fejlesztést valósított meg 2010-ben. A Törökbálint Kombiterminál Kft. vasúti tevékenységet végző cég megbízható beszállítója, kombinált szállítással foglalkozó speditőr cégek, illetve hajóstársaságok partnere kíván lenni.

Iparvágányunk használatával lehetőség van kombinált fuvarozás (vasút – közút) megvalósítására. A telepünket behálózó, majd 6 kilométer hosszú iparvágányunkkal az országos és nemzetközi vasúti hálózathoz is kapcsolódunk. 
Bérelt mozdonnyal tudjuk megoldani a vagonok, szerelvények belső rendezését partnereink igényei szerint. 
Saját gépeinkkel áru átrakást tudunk biztosítani.
A vasúton érkező árut tárolni is tudjuk amíg a szállítására sor nem kerül. A tárolás szabad tárolókban, illetve fedett raktárakban is történhet.
A hozzánk érkező áruk átcsomagolását, komissiózását és továbbszállításra történő előkészítését is elvégezzük.