Bemutatkozás

Köszöntöm Önt a DEPO Logisztikai Központ Kft honlapján.
 
Engedje meg, hogy végigkísérjem egy rövid sétán a raktárvárosunk területén! Ez a raktárváros volt az országban elsőként létrehozott logisztikai központ 1973-ban, és meghatározó szerepét azóta is megőrizte.
tt minden megtalálható, amivel partnereink korszerű logisztikai tevékenységét ki tudjuk szolgálni. A raktárváros elhelyezkedése ideális a szállítmányozó cégek forgalma szempontjából.
Az M1- M0- M7-es autópályák csomópontjában, Budapest nyugati kapujának szerepét töltjük be.
 
Nem csak a közúti árufuvarozást támogatjuk jelentős kamionforgalmat bonyolítva, hanem az országos és nemzetközi vasúti hálózathoz is kapcsolódunk a telepünket behálózó, majd 3 kilométer hosszú iparvágányunkkal. Az iparvágányon saját mozdonyukkal tudjuk megoldani a vagonok, szerelvények belső rendezését partnereink igényei szerint. Kombinált árufuvarozási tevékenységet is ki tudunk szolgálni. Iparvágányunk mellett saját gépeinkkel áru átrakást tudunk biztosítani.
A vasúton érkező árut tárolni is tudjuk amíg a szállítására sor nem kerül. A tárolás szabad tárolókban, illetve fedett raktárakban is történhet A hozzánk érkező áruk átcsomagolását, komissiózását és továbbszállításra történő előkészítését is elvégezzük A nemzetközi áruforgalom támogatása céljából 1-es típusú vámhivatalt üzemeltetünk telepünkön, ahol saját vámügynökségünk kényelmes és gyors vámkezelési szolgáltatással várja ügyfeleinket A kiszabott vámteher helyben történő kiegyenlítésére is mód van a telepen működő OTP fiókban működtetett vámpénztárban.

A vámkezelési szolgáltatáshoz kapcsolódóan vámraktárt, és jövedéki termékek tárolására alkalmas raktárt is üzemeltetünk Partnereink bérelhetnek nálunk irodát és bérelhetnek raktárhelységet, vagy szabadtéri tároló helyet Az irodákban, raktárakban működő partnereinket saját hőközpontunkkal látjuk el fűtési energiával

A raktárváros cégei számára szükséges karbantartási, átalakítási, bővítési igényeket szakipari munka szolgáltatásainkkal segítjük. Elvégezzük a villany- víz-és egyéb szakipari szereléseket, vállaljuk festési, tapétázási, burkolási feladatok elvégzését saját munkatársainkkal gyorsan és precízen.

A raktárvárost étkezés céljából sem kell partnereinknek elhagynia, mert étterem, büfé és élelmiszerbolt is működik nálunk. És mindezeken felül bankügyeit is intézheti nálunk és postaforgalmát is bonyolíthatja telepünkön Ha pedig üzleti partnereit szeretné vendégül látni, esetleg munkatársait kívánja egy beszélgetésre invitálni, vagy bármilyen rendezvény céljára keres helységet, felkínáljuk tárgyaló termünket, ahol mindezt kultúrált környezetben megteheti Végül köszönöm, hogy velem töltötte ezt a néhány percet, és ne feledje: visszavárjuk, szívesen üdvözöljük partnereink között.

 
VISZONTLÁTÁSRA!